Свободно време

Славея Сиракова се обясни в любов на порноактьор

Дъщерята на Илиана Раева не крие връзката си с Алекс Ломски

09.12.2016г. / 12 46ч.
Аз жената
Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Славея Сиракова хвърли в смут приятели и почитатели в социалните мрежи, като се обясни в любов на порноактьора Алекс Ломски.

Дъщерята на Наско Сираков публикува снимка с известния в порносредите Ломски, като написа към снимката и следното любовно послание:

„Някъде м/у падащите снежинки и тишината на нашите стъпки чух коледните звънчета... чух туптенето на сърцата ни и видях една приказна картина! „Създадох те от обич и мъгла. Невидим образ на мираж най-видим. Ела! Строши съня ми и ела! Жадувам двама с тебе да отидем далече – в оня, приказния свят, желан от памтивека от душите – единствен рай след дългия ни ад. Любов се казва той“. Дамян Дамянов“.

Алекс Ломски е познато лице в публичното пространство, тъй като не крие интересната си професия, а именно да се снима в еротични филми. До неотдавна негова официална половинка беше Еделвайс, която също се снима в порно филми.

Между Славея и Алекс има голяма възрастова разлика, като тя е на 32 години, а той на 45. Дали връзката им ще продължи дълго обаче, предстои да разберем.

Само преди броени дни семейство Сиракови отново бе в окото на медиите, като именно Славея публикува снимки от погачата на своята племенница – Илиана-Куини.

Вижте в галерията ни снимки от събитието.

Коментирай