Свободно време

Коледен подарък за нея според зодията

За жените Близнаци изберете изискан подарък

12.12.2017г. / 13 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Жената Лъв обича да е център на вниманието. Всичко, което ще я накара да блести, да привлича вниманието на околните е подходящ коледен подарък за нея. Квалитетна козметика, бижута, часовници и всичко останало, в което ще изглежда зашеметяващо. Дрехи и обувки лъвицата би искала сама да избере, затова добре следете изборите ѝ, за да може след това да купите точно това, което си е харесала.

Коледен подарък според китайския зодиак (част втора)

Дева

Жените Деви са много придирчиви за получаване на подаръци, така че трябва да направите интелигентен избор. Фокусирайте се върху функционалността и качеството на подаръка. Книги, аксесоари за пътуване, козметика или нещо свързано с тяхното хоби, са безопасен избор за коледен подарък.

Снимка: iStock

Везни

Жената Везни е балансирана и обича да бъде заобиколена от хора. Подходящ коледен подарък за нея са масажните масла, декорация за дома, картини, бижута. Спа и разкрасяващите процедури също са подходящ избор. Към коледния подарък поднесете и букет от свежи цветя.

Скорпион

Жените Скорпиони са чувствени и за тях всеки детайл от подаръка е от значение. Бельо заедно с кутия бонбони, ароматни свещи са добър избор като начало на коледната изненада. Скорпионът е интелигентна зодия, затова може да поднесете и подарък свързан с техните интереси.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати