Свободно време

Седмичен хороскоп за 12-18 декември 2016

Успехи за Овните

12.12.2016г. / 07 23ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Седмицата започва динамично. Някои зодии ще се радват на успехи, докато други е важно да бъдат предпазливи. Повече вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Един сравнително усмихнат и успешен период. Ще имате възможност да повишите духовното си ниво. Каквото и да се случи ще съумеете да контролирате ситуацията. Следвайте плановете си, едва ли ще се наложи да се отклонявате от първоначалните си замисли.

Телец

Финансовото ви положение е стабилно. Може да си позволите една шопинг-акция през тази седмица. Ще имате много работа, но силите ще ви стигнат. Не оставяйте близките си без внимание, техните проблеми ще са сериозни и ще имат нужда от съдействие.

Снимка: Istock

Близнаци

Не си позволявайте да се занимавате с незначителни дейности. Успехът на едни обикновено е за сметка на неуспеха на други и не е изключено да получите некоректни обвинения в бездействие или нарушаване на чужда територия. Запазете спокойствие, реагирайте аргументирано и твърдо. От вас зависи да защитите позициите си.

Рак

Не се връщайте непрекъснато към миналото, защото в един момент ще се окаже, че тъпчете на едно място. Приходите ви ще са добри и ще можете да се справите с поредица разплащания, стига да действате разумно, а не импулсивно. Не чакайте помощ, приемете новостите спокойно.

Коментирай