Свободно време

Наталия Кобилкина стяга сватба на гръцки остров

Сексоложката призна, че ще вземе фамилията на мъжа си след церемонията

16.12.2016г. / 00 37ч.
Мария Дуковска
Наталия и Такис. Снимка: Facebook

Наталия и Такис. Снимка: Facebook

Най-известната сексоложка в България Наталия Кобилкина се стяга за сватба с гръцкия си годеник Такис Дретакис. Двойката се сгоди само преди няколко седмици на Малдивите, а ето, че вече се готви и за голямото събитие.

Атрактивната Наталия споделя пред сп. LoveStyle, че сватбата ще се състои на гръцкия остров Скиатос през юни месец догодина. Именно на този романтичен остров е сниман мюзикълът „Мама Миа“ с Мерил Стрийп и Пиърс Броснан.

„В Скиатос има една много красива църква на върха на планината, където мислим да се венчаем, а аз ще пристигна с лодка. Вече разгледах няколко булчински тоалета и ще бъда в бяла рокля в гръцки стил“, откровена е Кобилкина. Сексоложката дори е решила да приеме фамилията на Такис след сватбата.

Свързани статии

А ето какво споделя Наталия за романтичното предложение за брак, което ѝ отправил Такис, докато си почивали на Малдивите.

„Когато отидохме на ресторант, той започна да ме подпитва дали бих се омъжила отново, като съм се развела сравнително наскоро. Отговорих му, че не съм мислила по въпроса, но след самата вечеря дойдоха сервитьорите и донесоха три кутийки за пръстени, отворих ги и в тях нямаше нищо. Докато се чудех какво се случва всъщност, те поднесоха тортата ми за рождения ден и върху нея беше годежният пръстен. Тогава Такис ме попита дали ще се омъжа за него, а аз помислих и казах „да“, въпреки че не планирах чак толкова бързо да сключа нов брак“, разкри Кобилкина пред Love style.

Коментирай