Свободно време

Пожелания за Коледа

Коледно вълшебство аз ти подарявам! Здраве, любов, късмет, нека бъдат с теб!

24.12.2023г. / 16 36ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Часове остават до настъпването на Рождество Христово! Коледа е най-вълшебният празник в годината. Милиони звезди на небето ще греят за нас в празничната нощ. Ще се поздравим с близки и приятели, ще отправим своите искрени желания и молитви. За да бъде празникът ви незабравим, събрахме за вас няколко чудесни коледни честитки, които да разпратите. Желаем ви мирни и щастливи празници!

Честита Коледа! Нека магията на този празник стопли сърцето ти, да сбъдне всичките ти желания и да донесе мир и любов в семейството!

Тиха нощ! Свята нощ! Любов в сърцето, любов под небето. Ангели идват, за да известят, че Коледа е вече тук. Бъдете благословени!

Желание ти си намисли! Коледата мечтите сбъдва!

Свързани статии

Небесна диря остави на Дядо Коледа шейната. Идва към нас, за да ни донесе най-мечтаните подаръци. Весела Коледа!

Коледно вълшебство аз ти подарявам! Здраве, любов, късмет, нека бъдат с теб!

По случай Коледа моя поздрав приеми! И нека радости и любови големи ти носят щастие през следващите дни!

Честито Рождество Христово! Мир и любов в душите. Щастие семейно, нека ви водят през цялата година!

Свързани статии

Баба топла пита е направила. Вино се лее, боб в гърнето ври, баница се точи. В нея своя късмет ти намери и Коледата с усмивка посрещни!

Млади коледари с песен ти гостуват. Коледа дошла е! Коледарите с гевречета нагости и нека благоденствие в дома ти винаги цари. Честита Коледа!

Весела Коледа! Желая ти най-красивите спомени, много сбъднати мечти и невероятни подаръци, с които да се усмихнеш ти!

Свързани статии

Коледа в сърцата, Коледа под елхата! В утрото на този светъл празник ти пожелавам радостта, здравето и благоденствието да те следват навсякъде през следващите дни и новата година. Весела Коледа!

Огнището гори и топли нашите сърца. Коледа е! Семейното щастие и любовта на празника приеми! Любимите си хора прегърни, защото очакват те най-щастливите ти дни.

Коледни ангели и сребърни звезди. Всичко край теб да блести. Подарявам ти най-красивата звезда, за да сбъдне твоите желания! Весела Коледа!

Свързани статии

Честита Коледа! Посрещни я с много радост, любов и успехи!

В тази вълшебна нощ, желание си намисли! Милиони звезди ще го чуят. Вярвай в магията на празника, защото чудесата се сбъдват винаги. Честита Коледа!

Нека в коледната нощ царува мир! Нека в коледната нощ да намерим любовта, да забравим разочарованията и да дарим топлина! Весела Коледа!

Снимка: istock