Свободно време

Първи трейлър на новия филм на Ники Илиев „Всичко, което тя написа“

Във филма участва Гари Дурдан от сериала „От местопрестъплението“

27.12.2016г. / 11 56ч.
Мария Дуковска
Кадър от филма "Всичко, което тя написа".

Кадър от филма "Всичко, което тя написа".

Родните киномани получиха приятен коледен подарък от режисьора Ники Илиев. Това е трейлърът към новия му филм „Всичко, което тя написа“.

В типичния си стил, Илиев е събрал цяла плеяда от звезди, за да пресъздаде една красива и смешна история за невъзможната любов, сблъсъка на културите и толерантността към различните.

Филмът разказва за Арън /Гари Дурдан/, бивш ММА шампион, който напуска ринга след нанесени му трайни психически травми. Той се обръща към музиката като нова професия, а на едно участие в клуб в Ню Йорк среща Жана /Саня Борисова-Илиева / – ментално нестабилна българска емигрантка. Докато Арън открива, че тя е толкова луда колкото него, Жана не е на същото мнение. Брат ѝ Боби (Орлин Павлов), нереализиран боец, работещ като преводач на езика на глухите на концерти, решава да убеди сестра си, че е добре да започне да излиза с Арън, с цел да го върне обратно на ринга и да организира зрелищен двубой между тях в България.

В главната роля ще можем да видим звездата от „От местопрестъплението“ Гари Дурдан, на който партнират родните актьори Орлин Павлов, Саня Борисова, Дияна Любенова, Башар Рахал, Георги Стайков и много други, които са се събрали, за да поведат българския зрител на едно приключение от двете страни на океана. Любителите на киното могат да очакват час и половина изпълнен с прекрасна кинематография, музика, актьорска игра и зрелищни бойни сцени.

Вижте трейлъра тук:

Коментирай