Храната винаги е по-вкусна, когато изглежда привлекателно! Това се отнася особено за децата, които не искат да си изяждат зеленчуците.

Една майка решава да накара сина си да яде здравословна храна като оформя продуктите като герои от детски филмчета. Първоначално Лалех Мохмеди прави лъв в чинията на сина си просто за забавление, а и за да го накара да яде. Решава да публикува снимката в профила си във Facebook и прави истинска сензация.

Всичките ѝ приятели харесват и разпространяват снимката. Скоро след това Лалех решава да направи страница в Instagram„Jacob's Food Diaries“, в която публикува всичките си творения от храна. Така скоро нейните интересни творби от храна набират повече от 55 хиляди последователи в социалните мрежи.

Още по темата

Световни медии правят репортажи за нейните артистични оформления на храната. Това превръща артистката Лалех в истинска сензация. Нещо, започнало просто на шега се превръща в индустрия.

Днес Лалех Мохмеди прави невероятни изображения от храна, включително герои от анимационни филмчета, комикси, телевизионни знаменитости.

Вижте повече в галерията.

Снимка: Bored Panda