Свободно време

Том Харди става Джеймс Бонд?

Английският актьор изрази готовност да се снима под режисурата на Кристофър Нолан

19.01.2017г. / 12 14ч.
Аз жената
Том Харди става Джеймс Бонд?

Том Харди загатна, че е силно заинтересуван да изиграе Джеймс Бонд в следващия филм от култовата поредица. Името на английския актьор е спрягано не веднъж и два пъти през последните години за ролята и явно, че има интерес и от негова страна.

Запитан в интервю на The Daily Beast дали има предложение за ролята на британския суперагент, Том отговаря: „Знаете ли, неписано правило в актьорския бранш е, че ако говориш за интереса си към дадена роля, автоматично отпадаш от надпреварата за получаването ѝ. Следователно няма как да коментирам тази тема! Ако го спомена, вече няма как да се случи“.

Допълнителна интрига около филма се явяват и слуховете, че Кристофър Нолан ще режисира следващия филм. Той неведнъж е заявявал желанието си да направи филм за Джеймс Бонд, а това към момента изглежда напълно възможно. Припомняме ви, че двамата с Том Харди работиха заедно в два успешни проекта – „Черният рицар: Възраждане“ и „Генезис“.

В момента актьорът се намира на гребена на вълната, след като участва в кинохита „Завръщането“, редом до Леонардо ди Каприо, „Mad Max: Fury Road“ и в сериала „Табу“, на който е продуцент.

В галерията ни може да разгледате промените във външния вид на Том Харди през последните години.

Коментирай