Свободно време

Ашли Греъм: Не ме е срам от целулита ми!

Моделът Ашли Греъм пусна снимка на целулита си и призова жените да не се срамуват от телата си

30.01.2017г. / 14 16ч.
Аз жената
Снимка: Инстаграм профил на Ашли Греъм

Снимка: Инстаграм профил на Ашли Греъм

Един от най-известните plus size модели на бельо, Ашли Греъм, зарадва своите почитатели с едно невероятно послание. Красивата брюнетка, която тежи 91 килограма при ръст от 178 см, пусна своя снимка по бански, как си почива на плажа.

Любопитното в снимката е, че ясно се вижда целулитът на бедрата ѝ и както е известно, Ашли не се срамува от своето тяло. Под снимката в профила си в Инстаграм, звездата е написала следното послание:

Тренирам. Правя всичко възможно да се храня правилно. Обичам тялото, в което съм. И не се срамувам от няколко бучки, увиснала кожа или целулит... и вие не би трябвало да се срамувате.

Само за няколко часа снимката бе харесана стотици хиляди пъти от приятели и последователи на модела.

Брюнетката с тъмни очи, висока 178 см и тежаща 91 килограма е един от най-търсените американски модели на плюс размери. Нещо повече, тя е и модел на бельо. Родена е на 30 октомври 1988 година.

Снимала се е за едни от най-известните дамски списания като Vogue, Harper's Bazaar, Glamour, Elle и е първият модел в плюс размер, който е позирал за корицата на Sports Illustrated Swimsuit Issue.

Откриват я за света на модата, когато е едва 12-годишна. Ашли е първият модел в плюс размер, който Дженифър Лопес наема за представянето на своя модна колекция. Обича да похапва пържени картофки и да играе тенис. Споделя, че да си секси е състояние на ума.

Снимки: Instagram

Коментирай
Свободно време