Свободно време

Седмичен хороскоп за 20 – 26 март 2017

Стрелците да не взимат заеми

20.03.2017г. / 13 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Предстои една интересна седмица. Какво ви очаква, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Проявете пестеливост. Разходите не бива да надвишават приходите. Избягвайте покупките дори на уж дребни предмети. Не се занимавайте с битови ремонти, които могат да почакат, защото ще се получи схемата „къде го чукаш, къде се пука“ и ще повлекат след себе си непредвидени харчове, които ще нарушат бюджетния ви баланс.

Телец

Въздържайте се от уреждане на сериозни финансови сделки. Записвайте си графика стриктно, за да не пропуснете или да не закъснеете за важна среща, на която ще обсъждате перспективни операции. Не са изключени допълнителни парични постъпления, които на този етап е по-добре да спестите.

Снимка: iStock

Близнаци

Контактите ще са интензивни. Не е изключено да ви отправят интересна оферта с дългосрочен характер, върху която си заслужава да помислите. Обсъждайте идеите, свързани с отдих и почивка с близките си, въздържайте се от резки самоинициативи. Не е изключено да получите приятен подарък, свързан с духовните ви интереси.

Свързани статии

Рак

Напредъкът зависи от личната ви инициатива. Не си губете времето с дреболии. Докато обсъждате чуждите грешки и недостатъци, конкурентите ви търсят вашите слаби места и най-вероятно ще ги намерят, така че проявете коректност. Предстоят ви важни делови срещи, на които трябва да се представите от най-добрата си страна.

Коментирай