Свободно време

Луиза Григорова се омъжва за режисьор

Актрисата ще се врече на Мартин Макариев

21.03.2017г. / 10 07ч.
Аз жената
Мартин Макариев, Луиза Григорова и Башар Рахал на събитие. Снимка: Булфото, архив

Мартин Макариев, Луиза Григорова и Башар Рахал на събитие. Снимка: Булфото, архив

Луиза Григорова се омъжва за режисьора Мартин Макариев, с когото живее повече от 2 години. Щастливата вест обяви самата тя в предаването „Извън играта“ с Люба Пашова по БНТ HD.

Красивата Луиза коментира любимия си като човек с много труден характер, но който съчетава в себе си всичко прекрасно. Макариев се обясни в любов на Луиза в „Търси се“.

„Срещнахме се на снимачната площадка. Първо се влюбих в таланта ѝ на актриса. Видях в нея толкова много потенциал, който не бях очаквал. Луиза наистина е изключителна.“ Любовта им преминава през много препятствия, за да могат да бъдат заедно.

Свързани статии

За фаталния Макариев, преди да срещне Луиза, се говореше, че има връзка с нейната колежка Елена Петрова. Мартин и Луиза официализираха връзката си, след като продуцентът напусна съпругата си Кремена, от която има дете. Петрова пък изправи тогава пред изпитание брака си с гръцкия бизнесмен Аристотелис Фотилас, с когото имат близнаци.

Преди връзката си с Макариев, Луиза имаше голяма любов с брата на Захари Бахаров – Явор, с когото играеха заедно в сериала „Стъклен дом“.

Междувременно стана ясно, че новите партньори на Луиза Григорова в сериала „Откраднат живот“ са Димитър Рачков-младши и по-големият син на Стоян Алексиев – Цветан.

Малкият наследник на Димитър Рачков ще се разпише в нашумелия сериал, вече придобил опит на сцената в „Скакалци“. А пък изключително опитният в театъра Цветан Алексиев ще застане пред камерите на територията на баща си и по-малкия си брат – професор Генадиев и д-р Василев. Той ще е бизнесменът Емил Богданов.

Коментирай