Свободно време

Стъкленият остров

Трета книга от най-новата трилогия на Нора Робъртс – „Пазителите“

25.03.2017г. / 09 13ч.
Аз жената
Корица: издателство Хермес

Корица: издателство Хермес

За книгата

Безсмъртният майстор на меча напуска родината си преди три века и се заклева никога да не се връща там. Но съдбата има други планове. Търсенето на Ледената звезда и митичния Стъклен остров отвежда пазителите в Ирландия и изправя Дойл пред кошмара от миналото му.

Шестимата потомци на богините се настаняват в дома на Бран в графство Клеър. Археоложката Райли се опитва да открие следи за местоположението на Стъкления остров в ирландската история. Трезвата ѝ преценка обаче е замъглена от чувствата, които изпитва към Дойл. Но той не иска да се обвързва, знаейки, че ще я надживее. Както всички хора, които някога е обичал.

Пазителите се впускат в ожесточена битка с Нереза и демоничните ѝ създания. Докато не повярват в любовта обаче, мисията им да намерят Стъкления остров е обречена на провал...

За авторката

Внушителното творчество на световноизвестната писателка Нора Робъртс надвишава 200 романа с общ тираж 500 милиона екземпляра. Нейни заглавия присъстват постоянно в класацията на „Ню Йорк Таймс“ за бестселъри и често я оглавяват. Робъртс е първият автор, намерил своето почетно място в Американската асоциация на авторите на романтични четива.

Неочакваните обрати, любовната страст, енергичното действие и криминалната нотка превръщат всеки неин роман в тотален хит.

На въпроса коя от собствените ѝ книги ѝ е любима, Нора с усмивка отговаря: „Тази, която се продава“.

Отзиви

„Нора Робъртс е любимата авторка на Америка“ – Ню Йоркър

„Нора Робъртс безспорно е майсторка на словото!“ – Лос Анджелис Дейли Нюз

На книжния пазар от 23 март 2017 г.


Обем: 272 стр.

 


Издателство: „Хермес“
ISBN: 978-954-26-1680-1
Корична цена: 14,95 лв.

 

Прочетете още:

Коментирай