Свободно време

Седмичен хороскоп за 3 – 9 април 2017

Везните да внимават в комуникацията

03.04.2017г. / 12 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Първата седмица на април ще бъде динамична и интересна. Ще трябва да обърнем повече внимание на себе си и комуникацията с другите. Повече вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

В състояние сте да се справите с много повече работа от обикновено. Едновременно с това е вероятно да получите допълнителни финансови постъпления. Използвайте ги за покупки, които сте планирали и организирали предварително, а не просто така, заради удоволствието от харченето на пари.

Проявете търпение към близките си и любимия човек, съобразявайте се с настроението им. Не е желателно точно сега да водите спорове на тема: „кой е по` по` най“ и да се борите за надмощие. Резултатът ще ви разочарова. Отделете време за спортни занимания, употребявайте нискокалорична храна. В края на седмицата образът в огледалото ще ви хареса.

Телец

Използвайте текущия период за разширяване на собствения си кръгозор и повишаване на познанията. Съчетавайте физическите с интелектуалните си занимания, разпределяйте времето си равномерно.

Успоредно с това е желателно да контролирате количеството на употребяваната храна, а ако сте с наднормено тегло, да помислите за намаляването му. Спазвайте правилата за работа с битова техника, съществуват предпоставки за травматизъм. Избягвайте шумните компании.

Близнаци

Ориентирайте вниманието към личните си духовни необходимости. Помислете дали не е време да започнете занимание с релаксиращи практики. Анализирайте поведението и собствените си страхове и комплекси.

Докъде сте стигнали и какви са представите ви за бъдещето? Постарайте се да съхраните личните отношения спокойни, отстоявайте интересите си, но уважавайте и чуждите. Избягвайте любовните разногласия, точно сега няма да ги решите.

Рак

Крайните резултати от всяка дейност зависят почти изцяло от вас, така че проявете инициатива. Постарайте се да участвате в колективните дейности равностойно. Съчетавайте полезното с приятното и физическата работа с интелектуалната.

Не са изключени остри разговори у дома, предизвикани от прекалената ви заетост. Приемете аргументите на близките си и се опитайте да им организирате някакво развлечение за почивните дни. Ще е много по-полезно, отколкото провеждането на безконечни разговори.

Свързани статии

Лъв

Ще започнете практическата реализация на идеите, които сте обмисляли до момента. Отстоявайте позициите си, едва ли ще се натъкнете на сериозна съпротива. Не е желателно да се занимавате с уреждане на юридически въпроси.

В личен план ситуацията на моменти може да е напрегната, да усетите недоволство от реакциите на любимия човек. Съмненията ви са неоснователни, опитайте се да ги преодолеете. Въздържайте се от създаване на нови контакти и общуването с непознати.

За останалите зодии вижте тук.