Свободно време

Цвети Стоянова трогна мрежата с посланието си

„Никога няма да забравя хората, които всеки ден точно в 12:30 ми държаха ръката, дори когато очите ми бяха затворени!“

03.04.2017г. / 14 11ч.
Мария Дуковска
Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Бившата национална състезателка по художествена гимнастика Цветелина Стоянова, написа трогателно послание към семейството си.

Спортистката ни, която преживя сериозно изпитание миналата година, след като скочи от 6-ия етаж, изразява благодарността си към най-близките си в това съобщение. Вижте какво е написала Цвети:

„Може би не ми остана време да благодаря на семейството ми, на приятелите ми и на всички тези непознати хора, които се молеха за мен, когато бях на ръба на смъртта. Никога няма да забравя този кошмарен спомен и Слава Богу, той е тук в мислите ми, за да ми напомня колко сила и любов нося в сърцето си“.

Тя благодари на хората около себе си за всяка молитва и за всяка положителна енергия, която са ѝ изпращали, за всички цветя, с които са я засипвали, за всички играчки и картички с прекрасни пожелания, пише „Труд“.

„Никога няма да забравя хората, които всеки ден точно в 12:30 ми държаха ръката, дори когато очите ми бяха затворени! Няма да забравя болката в очите на семейството ми и тяхната сила да остават до мен с усмивка на лице. Едно голямо благодаря на семейството ми, истинските ми приятели, добрите хора и най-вече на докторите. Едно голямо СЪЖАЛЯВАМ на семейството ми. Обичам ви и ви подарявам моята най-истинска и щастлива усмивка всеки един ден от новия ми живот!“, пише още Цвети Стоянова.

Възстановяването на Цвети след кошмарното падане ѝ отне няколко месеца и множество операции. Днес гимнастичката е добре и дори смята да се занимава с мода, сменяйки професионалното си поприще.

Снимка: Instagram

Коментирай
Свободно време