Свободно време

Тайната на добрия флирт е разкрита

FLIRT 5 залага на емоцията и високото качество

20.04.2017г. / 16 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: FLIRT

Снимка: FLIRT

С уникално барманско шоу едни от най-добрите професионалисти зад бара представиха новата водка FLIRT 5. Това се случи по време на Националното състезание за бармани, което се провежда в столицата на 19-ти и 20-ти април.

20 бармани от цялата страна се включиха в надпреварата за Купата на водка FLIRT 5. За четири минути състезателите трябваше да приготвят свой авторски коктейл с новата водка. Журито включваше сомелиер, шеф готвач и представители на барманската школа от Гърция и Македония.

FLIRT 5 е пет пъти дестилирана, което гарантира топкачество и я прави отличен избор не само за професионалистите зад бара, но и за консуматора, който държи на високите стандарти за производство. За направата ѝ се използва най-съвременната технология за обработка и пет-степенно пречистване. Едни от най-добрите водки са именно пет пъти дестилирани. FLIRT 5 вече е на пазара, като се очаква лятото да бъде хит като търсене и продажби.

По време на състезанието барманите споделиха още, че с FLIRT 5 се работи изключително лесно, защото е с отлично качество и дава възможност за голямо разнообразие и творчество. FLIRT 5 е отличен избор за консумация и в чист вид.

„Чистият алкохол има няколко предимства – дестилацията премахва вредните примеси, а и ако пиете „чисто“, се лишавате от вредно количество захар“, разказаха миксолозите зад бара докато флеърваха (жонглираха) с бутилки. Реакцията на първите опитали новата водка също беше положителна. Водката остава сред най-предпочитаните високоградусови напитки на българите – както за консумация самостоятелно и у дома, така и в коктейли по заведенията. Изборът на това какъв алкохол да консумираш обаче става все по-емоционален, затова FLIRT 5 залага именно на „пет емоции в един флирт“.

Победител за купата на FLIRT 5 в крайна сметка стана Даниел Мухала със своя коктейл Apple FLIRT. Той се приготвя с водка, сироп мента, сироп джинджър бред, ликьор личи, кисело мляко и фреш лайм – шейкнати добре и сервирани в охладена чаша.

Снимка: FLIRT

Коментирай