Свободно време

Тест за 1 минута разкрива какво ви очаква

Вижте картината и разберете

12.05.2017г. / 16 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pinterest

Снимка: pinterest

Животът е поредица от събития, които в голямата си част са плод на нашите действия. Тъй като почти винаги сме в очакване на нещо – нова любов, промяна в работата, постигане на целите, сме нетърпеливи. Искаме да надникнем в бъдещето.

Днес споделяме един бърз тест. Ще ви отнеме само 1 минута да погледнете тази красива картина. Какво видяхте най-напред? А сега проверете и резултата от теста.

Женско лице

В живота ви предстоят големи промени. Време е да се отървете от всички окови, да се разделите с миналото. Развържете въжетата, които ви задържат и надуйте платната. Избрали сте правилната посока за щастлив живот, но дайте възможност на попътния вятър да ви отведе напред.

Цветя

Ако първото нещо, което сте разпознали в картината са цветя, означава че ви очаква някаква победа. Може да е малка стъпка напред, но ще постигнете някои от целите, които сте си поставили. Възможно е да имате успех в работата, да получите повишение на заплатата, а кой знае, възможно е и да спечелите от лотарията.

Гола жена

Тези от вас, които са разпознали най-напред голата женска фигура, могат да очакват нови социални връзки. Предстоят ви важни запознанства. Ако някои ви покани на среща – осъществете я. Не отказвайте покани, възползвайте се от тях, защото може да се окаже, че този човек ще изиграе важна роля в живота ви.

Свързани статии

Насекомо

Фигурата на насекомо е скрита в картината, но не е невъзможно да сте видели първо нея. Това означава, че късметът ви следва. Може би сте били заобиколени от проблеми напоследък, но най-накрая всичко ще се разреши. Очакват ви успехи във финансов план, а и в кариерното развитие.

Коментирай
0 rate up comment 4 rate down comment
Анонимен ( преди 6 години )
Никаква гола жена не виждам. Виждам брадавица между веждите.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар