Свободно време

Месечен хороскоп за юни 2017

Напредък за Раците

01.06.2017г. / 14 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabey

Снимка: pixabey

Лъв

Препоръчително е през този месец да си създадете устойчив режим за работа и почивка, да редувате периодите съобразно физическото си състояние. Не е желателно да работите прекалено интензивно, за да не навредите на здравето си, но не е желателно и да излизате в отпуска, защото вероятно ще получите интересни оферти за професионална реализация.

Обсъждайте идеите си с колегите, ще ви подскажат оригинални решения. Новите контакти ще са свързани много повече с бизнеса и неформалните ви предпочитания, отколкото с романтични емоции. В случай, че имате връзка и искате да я освежите, то ориентирайте се към съвместни дейности с партньора.

За „свободните“ представители на вашия знак шансът да поставят началото е голям. При това то няма да е с нов човек, а с някой от актуалното ви обкръжение.

20 отличителни черти на зодия Лъв

Дева

Ще имате възможност да съчетаете служебните и семейни задължения с повишаване на квалификация и надграждане на знанията си. На работното място обстановката ще е спокойна и със съдействието на колегите и шефовете ще можете да се включите в подходяща форма за кратковременно обучение във връзка с нов проект или усвояване на софтуерен продукт.

Желателно е да разпределяте справедливо времето между работата и близките. Организирайте кратки пътешествия сред природата или на непознати места в почивните дни. Ще „презаредите батериите“ и ще освежите отношенията.

Разпределяйте финансите си акуратно и се въздържайте от необмислени разходи. Не е изключено да откриете възможност за изгодна дългосрочна инвестиция, от която е добре да се възползвате.

Снимка: pixabey

Везни

Лятото ви зарежда с романтични мисли. Склонни сте да мислите много повече за развлечения, отколкото за работа и при социални хора като вас това е нормално. Интересното обаче, е че ще успявате да се справите успоредно с няколко различни дейности и да комбинирате полезното с приятното.

Ситуацията ще е сравнително спокойна в професионален план, ако не се вторачвате в подробности и покрай тях да забравите каква е била основната ви цел. Личните отношения също ще отговарят на представите ви за хармония и ще са източник на оптимизъм. Финансите ви ще са нестабилни.

Проявете предпазливост и наблюдателност. Не носете със себе си големи суми и ценни предмети, може да станете жертва на измама или посегателство. Ще имате няколко кратки пътувания, свързани с работата или грижа за някого без сериозни затруднения.

Скорпион

Заниманията ви през този месец ще са свързани с много контакти, независимо от сферата, в която работите. С каквото и да се захванете ще се налага да го координирате с различни хора и на различни нива. Не е изключено да имате проблеми с шефовете си, да ви поставят нереално високи изисквания или задачи с неясна крайна цел при липса на достатъчно информация.

Запазете спокойствие, търсете сътрудничество и действайте с въображение. Не пренасяйте служебните неприятности у дома. Напротив, постарайте се да се възползвате максимално от свободното време и да си осигурите пълноценен отдих.

Коментирай