Свободно време

Луиза Григорова се омъжи

Булката бе в дантелена рокля на морската си сватба

06.06.2017г. / 12 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: официална facebook страница

Снимка: официална facebook страница

Ще я наричаме вече госпожа Макариева. Талантливата и красива актриса Луиза Григорова каза „Да“ на любимия си Мартин и не само по лична карта ще смени фамилията, която носи, но вече го направи в профилите си в социалните мрежи.

Влюбената двойка избра курортното селище Лозенец, като специално място, на което да събере отбран кръг хора, с които да сподели най-интимния си момент. Роклята, която Луиза бе избрала за морската си сватба е дело на дизайнерката Сара Хирш.

Дантела, красив воал, а вместо бели булчински обувки, булката бе избрала черни кубинки.

„Новото семейство Макариеви ви изпращаме цялата си любов! Пожелаваме на всеки да изпита поне малка част от това, което ние преживяхме вчера!!! Не знаех, че е възможно да се поемат толкова положителни емоции в един ден и само мога да Благодаря за най-голямото щастие в живота ми – ЛЮБОВТА!!!! Обичайте се, мили хора!!! Благодаря от все сърце и на Сара Хирш за най-великата рокля на света!!!!“ – сподели развълнуваната булка във фейсбук.

Тази сватба се отличи и с това, че Весела Бабинова и Дария Симеонова са влезли в ролите на куми на младоженците.

Преди брака Луиза и Мартин имаха двегодишна връзка. За Макариев това е втори брак, като от първия си с актрисата Кремена Макариева има син.

Желаем им дълго семейно щастие!

Коментирай