Кънтри двойката Фейт Хил и Тим Макгроу живеят на райски частен остров в Бахамския архипелаг. Любимците на Америка се радват на своя 20-годишен брак, откъснати от забързания живот, обградени от спокойствие и безвремие.

В интервю пред Architectural Digest двойката разказва как когато решили да купят острова на него имало само една схлупена колиба, плаваща в единия от заливите.

Импулсивно двамата решават, че това е тяхното място и го купуват без да си дават сметка, че ще им се наложи да построят цял един град от нулата.

Не само че трябвало да построят изцяло нова къща, но и да изградят инфраструктура, да прокарат електричество и водоснабдяване, да построят отделни къщи за обслужващия персонал.

Още по темата

Островът има площ около 80 декара. Притежава невероятна тропическа растителност, красиви плажове, обгърнати от сянката на палми, извадени от рая гледки и много тишина и спокойствие. Островът става собственост на кънтри семейството през 2003 година.

Къщата представлява 8 павилиона, свързани помежду си чрез лоджии. Щастливото семейство прекарва там почивните си дни като се наслаждава на разходки с яхта, скачане от живописните скали на острова, почивка на плажа.

Вижте приказното имение и частния остров на Фейт Хил и Тим Макгроу в галерията.