Свободно време

Стилистът на „Сексът и градът“ говори

В предаването „Провокативно“ по Bulgaria ON AIR

14.06.2017г. / 15 52ч.
Мария Дуковска
Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

На 18 юни в „Провокативно“ в 10:30 часа по Bulgaria ON AIR: Каква е цената на културата в България? Кога у нас ще има стратегия за национална култура? Гости на предаването са примабалерината и хореограф Маша Илиева и директорът на Националния център за книгата към НДК Михаела Петрова.

В рубриката „Женските досиета Х“ журналистът Магдалена Гигова продължава разказа си за невероятната съдба на оперетната певица и актриса Надя Ножарова или графиня Надя де Наваро Фарбър, която не само сбъдва американската мечта, но се превръща в мултимилионер.

Какво е да работиш със Сара Джесика Паркър? Милена Фучеджиева разговаря със стилиста на култовите сериали “Сексът и градът“, „Клюкарката“ и „Милиарди“ – Ерик Деймън, който пристигна в България за Балканската седмица на модата.

Традиционната анкета на предаването пита хората интересуват ли се от това как се менажира културата в България, родителите или държавата са по-важни за създаването на култура у децата и мит ли е изпростяването на съвременния българин.

Гледайте „Провокативно“ всяка неделя от 10:30 по Bulgaria ON AIR.

Коментирай
Здраве и красота