Свободно време

Седмичен хороскоп за 17 – 23 юли 2017

Везните да не споделят плановете си

17.07.2017г. / 12 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pexels

Снимка: pexels

Лъв

Ако нещата не ви се получават по предварителните очаквания, то може би е добре да промените тактиката. Избягвайте прекалените изтощителни натоварвания, особено в дните с високи температури. Финансовото ви състояние е стабилно, няма да съжалявате, ако отделите средства за кратко пътуване или друго предпочитано от вас развлечение.

Късмет чака Лъвовете през втората половина на 2017-а

Дева

Ще ви се струпат доста задължения, но няма причина за тревога, силите ще ви стигнат за всичко. Не е изключено да стартирате идея, която обмисляте от доста време. Неприятните емоции ще са свързани с роднини, а приятните ще са свързани с любовните отношения. Ще установите, че съмненията ви са били неоснователни. Постарайте се да изпълнявате дадените обещания.

Везни

На моменти може да ви изглежда, че сте попаднали в безизходна ситуация. Не се стресирайте излишно, потърсете нестандартно решение. Преценявайте задълбочено позициите си, ако се занимавате с уреждане на юридически въпроси. Не обсъждайте подробности с деловите партньори, може да ви подведат. Личните отношения ще са леко нестабилни, за сметка на финансовите, които ще са без промяна.

Скорпион

Тревогите ви ще са свързани предимно с личните отношения. Неминуемо ще се отразят негативно на душевното ви равновесие, което може да влоши резултатите от работата. Помогнете си сами, направете първата крачка за постигане на съгласие. За личните проблеми залагайте на интуицията, а за професионалните – на логиката. Не се надявайте на допълнителни приходи.

Коментирай
Свободно време