Свободно време

Джордж Клуни има най-красивото лице

Кои други знаменитости се нареждат в този списък

28.07.2017г. / 13 41ч.
Михаела Лазарова
Джордж Клуни. Снимка: Reuters

Джордж Клуни. Снимка: Reuters

„Клуни е като костюм на Шанел, винаги ще бъде на мода.“

Помните ли този цитат от „Сексът и градът“? Е, според класация, лицето на актьора Джордж Клуни е обявено за най-красиво в света измежду тези на много други известни господа.

Счита се, че характеристиките на 56-годишния актьор са били 91,86% правилни според формулата на златното сечение и еталона за красота на древните гърци.

Според теорията и технологията за компютърно картографиране Райън Гослинг има перфектния нос, Хари Стайлс има най-красивите очи и най-добрата брадичка, а Дейвид Бекъм има най-перфектно оформеното лице, съобщава Дейли Мейл.

Клуни, който преди месец стана баща на близнаци беше тестван с най-новите техники за картографиране на лицето от пластични хирурзи.

„Джордж Клуни е приеман като най-красивия човек в света от десетилетия и е чудесно, че статутът му вече е доказан от науката.“ – споделя д-р Де Силва, ръководител на The Centre For Advanced Facial Cosmetic And Plastic Surgery в Лондон.

Свързани статии

„Тези съвсем нови техники за компютърно картографиране ни позволяват да разрешим някои от мистериите за това, което прави човек физически красив.“, споделят специалистите, а златното сечение е математическо уравнение, измислено от гърците в опит да се измери красотата.

То може да бъде приложено към всичко и е използвано от Леонардо да Винчи за перфектното човешко мъжко тяло в прочутата си работа Virtruvian Man. Кои са останалите 9 красавци вижт в галерията ни.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
ПАзете се подава пос ( преди 6 години )
очилата увреждат тежко Клуни и се ползват от сатанисти както всички с диоптри за сканиране вкл проникващо снимане на околния свят.Една учителка с очила с диоптри уврежда тежко всички ученици в класа средно за педнадесет минути подава брадатия на снимките
отговор Сигнализирай за неуместен коментар