Тази красива блондинка би могла да е модел, но не е. По професия Маделин Шнайдер-Вайфенбах (която е германка) е пилот. Като всеки служител, който работи в авиокомпания и тя е имала възможността да пътува по широкия свят. 

В социалната мрежа Instagram, Маделин споделя за своите пътешествия, които наистина са забележителни. Очарователната блондинка бързо се превръща в сензация и днес има над 750 000 последователи. 

Понастоящем работи като блогър, но търси работа и като пилот. Закуска в Швеция или с коктейл в ръка край синята лагуна... Маделин  определено знае как да се наслаждава на живота. 

Най-добрите страни за живеене, ако сте жена (галерия)

Споделя, че за професията на пилот мечтае от 12-годишна възраст, като двама нейни братовчеди също са пилоти. Преди няколко години преминава необходимото обучение, но не успява да попадне на добри възможности за развитие. Ето защо е предпочела на този етап да се отдаде на блогърството и красивите пътешествия, вместо да работи за нискотарифна компания. 

Още по темата

"Надявам се да покажа на моите последователи и читатели колко красив е нашият свят. Има толкова много зашеметяващи места и искам да ги посетя всички и разбира се да споделя опита си с моята аудитория."

За да поддържа практическите си умения на пилот, Маделин лети с частни самолети, които понякога наема. 

Повече за нейните пътешествия може да видите в галерията ни.