Свободно време

Мисъл на деня за.. силата на любовта

Любовта е като желязото

01.09.2017г. / 07 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

"Любовта, даде си сметка, беше като камите, които изработваше в пещта си. Когато я изковеш, тя е лъскава и нова, и острието й грее на светлината. Вземаш я в ръка, пълен с оптимизъм какво ще бъде да я изпиташ в битка, и нямаш търпение да го направиш.

Само че първите една-две вечери са малко странни, докато все още свикваш нея, а тя - с теб. С течение на времето стоманата започва да губи блясъка си, по дръжката се появяват петна, острието се нащърбва тук-там. Но в замяна получаваш нещо, което ти спасява живота. След като веднъж се опознаете, тя става такава част от теб, че сякаш се превръща в продължение на ръката ти.

Защитава те и ти помага да браниш братята си; дава ти увереността и силата да посрещнеш всичко, изскочило срещу теб в нощта. Тя е с теб, където и да отидеш - точно над сърцето ти, винаги там, когато и да ти потрябва." - "Неукротима любов" – Дж.Р.Уорд

Майки и дъщери, които изглеждат на една възраст (галерия)

Джесика Бърд, пишеща под псевдонима Дж.Р.Уорд е американска писателка на  бестселъри в жанра съвременен и еротичен паранормален любовен роман. Родена е през 1969 година в Масачузец. От ученичка се увлича по четенето на любовни романи и тогава и започва да пише своите първи разкази. Още в първите години на своята писателска дейност, започва да пише под псевдоним. 

Коментирай