Свободно време

Месечен хороскоп за септември 2017

Успехи за Раците

01.09.2017г. / 14 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Стрелец

Текущата ви работа изисква не само инициатива, но и отговорност, и дисциплина. Преглеждайте задачите си преди да ги обявите за готови, ще успеете да въведете на време необходимите корекции. Трудно ще разпределите приоритетите между личните, семейните и професионалните задължения. Преценявайте обективно възможностите си и не се отказвайте от предложената помощ.

Въздържайте се от участие в съмнителни дейности, особено ако ви ги предлагат нови познати или партньори. Обстановката на работното място на моменти ще е твърде напрегната. Старайте се да запазите спокойствие и да държите в тайна плановете си. Отстоявайте позициите си, но спазвайки правилата и съобразявайки се с чуждото мнение.

Козирог

Напредъкът ви зависи от умението да представите предимствата и постиженията си. Ще се наложи да се върнете към стари задачи с цел актуализация поради промяна на условията или въвеждане на корекции. Направете го самостоятелно и помислете дали нямате неизпълнени обещания, с които се налага да се заемете спешно.

Въздържайте се от обсъждане на финансови сделки. Не са изключени трудности, предизвикани от близки или далечни роднини. Бъдете изключително предпазливи, когато ползвате нова информация, която няма как да проверите или когато работите с нови хора, препоръчани ви от някой друг.

Тези 4 зодии критикуват хората най-много

Водолей

Като начало е желателно да прегледате още веднъж дългосрочните си проекти и ако се налага да ги адаптирате към актуалните обстоятелства, да ги разпределите на етапи, да промените съотношенията. Отделете време за попълване на липсващите ви знания. Така ще си осигурите възможност за професионален напредък на един малко по-късен етап. Не забравяйте, че не е важно само да поставите началото, но и да поддържате темпото.

Вслушвайте се в мнението на опонентите си, ако искате да си спестите глупави грешки. Преценявайте критично разходите си и бъдете особено внимателни, когато подписвате документи. Личните отношения също може да претърпят криза. Търсете начин да съчетаете интересите си с тези на партньора.

Риби

Финансовото ви положение е неустойчиво, не разчитайте на допълнителни приходи. Успешно ще се справите с решаването на юридически спор. Не е изключено да ви предложат участие в някаква краткосрочна форма на обучение. Възползвайте се задължително. Свободното ви време ще е по-малко от обикновено, така че се постарайте да си осигурите пълноценна почивка. Някои уговорки ще претърпят промяна, свързана с непредвидени затруднения.

Съществуват предпоставки за измама. Преглеждайте акуратно документите, които подписвате, разработвайте си резервни варианти и проверявайте подробно информацията, която получавате от непознати.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева. 

Снимки: Pixabay

Коментирай