Свободно време

Седмичен хороскоп за 4 - 10 септември 2017

Лъвовете да внимават с парите

04.09.2017г. / 16 29ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Първата седмица на септември ще бъде доста динамична. Ще трябва да бъдем с повишено внимание по отношение на парите. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хорскоп. 

Овен

Довършете започнатото и едва след това се захващайте със сложните задачи. Ще разполагате с достатъчно количество информация, много повече отколкото ви е необходима и е възможно да разработите няколко варианта за действие. Не се вторачвайте в дреболии, ако ви е необходима помощ заявете го ясно и недвусмислено. Ще си спестите и време, и недоразумения.

Телец

Постарайте се още в началото на седмицата да придобиете ясна представа какво точно се очаква от вас. За част от задачите си ще се наложи да се постараете максимално, да комбинирате опита с въображението и да направите компромис с личните си удобства.

Няма да съжалявате, защото усилията ви ще направят впечатление където и на когото трябва. Не се разсейвайте, наблюдавайте събитията и оповестявайте позицията си своевременно. Съществуват условия за промяна на статуса ви в желаното от вас направление.

Женски хороскоп за септември 2017

Близнаци

Търсете съдействие точно от хората, които ви критикуват. Само така ще докажете, че позициите ви са правилни. Ще се наложи да се захванете с нещо ново, независимо от това дали сте готови или не.

Подхождайте внимателно, постарайте се да уточните детайлите. Мислете за резултатите като цяло, а не за популярността или възнаграждението си. Пестете си времето. По-добре е да отложите разходките по магазините, романтичните срещи и частните телефонни разговори за по-подходящ момент.

Рак

Уреждайте деловите уговорки в неформална обстановка. Не отричайте чуждото мнение преди да сте обмислили евентуалните приложни ефекти, това може да забави работата ви. В личен план са възможни конфликти, предизвикани от намеса на трети лица.

Не бързайте с окончателното подписване на финансови съглашения. Занимавайте се активно със своята работа и по възможност не се намесвайте в чуждата. Не са изключени неприятности, свързани с битова авария или с автомобила ви.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати