Свободно време

Седмичен хороскоп за 11 - 17 септември 2017

Напрегнат период за Близнаците

11.09.2017г. / 12 24ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Стрелец

Изненадващо ще ви се струпат доста задачи. Може да ви е необходима помощ. Първо разпределете приоритетите и преценете с колко време разполагате и едва тогава се захващайте с каквото прецените. Действайте старателно и разумно. Може да допуснете и грешки, но те не бива да ви стресират и обезсърчават. Крайните резултати ще ви докажат, че е имало защо да си давате зор.

Козирог

На преден план ще излязат личните отношения. Що се отнася до професионалните задължения едва ли ще се случи някаква важна промяна. Опитайте се да изгладите недоразуменията с любимия човек и не давайте поводи за ревност. Инвестиция, направена преди време ще донесе реални приходи.

Кои са щастливите символи, подходящи за дома ни?

Водолей

Проявете последователност и принципност при решаване на важни въпроси. Вероятно ще се наложи да се занимавате с наследство или разпределение на имущество. Постарайте се да не избухвате и да контролирате емоциите. Само така ще скриете и мислите си. Качества като спокойствие и предприемчивост ще са ви изключително полезни.

Свързани статии

Риби

Деловите отношения може да се окажат доста напрегнати. Не се разсейвайте, когато оформяте и подписвате документи, за да си спестите досадни и скъпо струващи грешки. Опитайте се да не пренасяте напрежението от работното място у дома и отделете дължимото внимание на близките си. Те са единствените хора, които ще ви подкрепят безусловно дори и да не одобряват изцяло постъпките ви. Припрените ви действия може да създадат неприятности.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева. 

Коментирай