Свободно време

Седмичен хороскоп за 25 септември – 1 октомври 2017

Везните да бъдат предпазливи

25.09.2017г. / 14 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pexels

Снимка: pexels

Стрелец

Ще се наложи да реализирате няколко кратки пътувания през този период и добрата новина е, че ще извлечете максимална полза от тях. На преден план ще излязат някакви стари занимания, които ще имате възможност да актуализирате и подобрите. В резултат ще получите и допълнителни финансови постъпления. Разпределяйте оптимално бюджета си и не се вторачвайте в дребните недостатъци на любимия човек.

Козирог

Задачите ви ще са много и спешни. Не разчитайте на подкрепа. Концепциите ви са ясни за самите вас, но ще ви е трудно да ги представите разбираемо на околните и може да се стигне до конфликти. Ще се справите, благодарение на прословутата си трудоспособност и на умението да разпределяте приоритетите. Резултатите ще са плод на сериозни усилия, но пък ще получите очакваните от работата си приходи.

Водолей

Не се опитвайте да получите званието „специалист по всичко“. За всички е ясно, че имате богата фантазия, сериозни познания и полезен опит, но във ваша полза е да се намесвате само там, където ви търсят, а не на всякъде, където прецените.

Свързани статии

Поведението ви може да бъде преценено не като опит да услужите, а като натрапничество и да влошите отношенията си. Хората, които ви разбират нямат нужда от обяснения, а с другите не си заслужава да се занимавате. Избягвайте уреждането на финансови въпроси.

Риби

Въздържайте се от импулсивни постъпки, предизвикани от спонтанни емоции. Особено ако се касае до някаква сериозна промяна като работно място или местоживеене. Действайте с разум и логика, а не по интуиция, за да не съжалявате в дългосрочен план. Изяснете си ситуацията на теория преди да предприемете практически действия. Въздържайте се от прояви на ревност и ненужни разходи.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай