Ако ви предстои пътуване до Гент, Белгия, не пропускайте да се отбиете през това специално и много красиво място. Представяме ви един забележителен хотел, чиято сграда датира от 1898 година.

Преди да започне да посреща гости на града, тази сграда е била поща. Днес намираща се в сърцето на Гент, -е част от хотелската група Zannier. Разполага с 38 стаи, чиито интериор отдава почит на миналото на сградата, запазил топлината на онова време.

Пощата е проектирана с неоренесансови докосвания от архитект на име Луис Клокет през 1898 година. Разположена в сърцето на Гент, с великолепна часовникова кула с височина от 54 метра. След отварянето на вратите си през 1909 г., пощата бързо се превръща в център на дейност, оставайки в експлоатация до 2001 г.

Всяко помещение в хотела излъчва топлина и индивидуалност, оборудвано с детайли и мебели от 20-ти век, за да накара всеки гост на хотела да се почувства така, сякаш е назад в историята на Белгия.

Още по темата

В същото време хотелът предлага всички услуги и технологии, като Wi-Fi, телевизори с плосък екран и интегрирана звукова система. Кухнята е невероятна и може да хапнете в спокойна и приятна атмосфера, а защо да не изпиете и специалния коктейл The Cobbler.

Естествени цветове, естествени материи, автентични предмети, това е пространство, което съчетава настоящето с миналото, вдъхвайки нов живот на тази красива сграда. Тук комфортът се усеща в елегантността и дискретността, като същевременно поддържа чистотата на пространството.

Вижте повече в галерията ни.