Свободно време

Вечер на добродетелите 2017 ще зарадва гостите си с вълнуваща програма

Елена Петрова и Кирил Ефремов ще бъдат водещи на събитието

16.10.2017г. / 17 51ч.
Михаела Лазарова
Калин Вельов

Калин Вельов

Осмото издание на Вечер на добродетелите ще се проведе на 23 октомври 2017 в Sofia Event Center от 19:30. То ще зарадва и развълнува гостите си с разнообразна програма, която ще донесе наслада за всички сетива!

Водещи на събитието ще бъдат популярните и обичани актьори Елена Петрова и Кирил Ефремов. „За мен е прекрасно, че мога да бъда съпричастна към Вечер на добродетелите! Знам, че тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно, както казва Питър Пан! Хората, които работят и щедростта на гостите на тази вечер са именно хората, които носят надежда и вяра!“ – казва Елена Петрова.

Каузата на тазгодишната Вечер на добродетелите е играта, защото след любовта и сигурността, тя е най-добрият стимул за развитието на едно дете. Играта е ключовият начин, чрез който децата в ранна възраст (0-7 години) опознават света и учат.

С набраните средства фондация „За Нашите Деца“ ще реализира програмата „Аз играя и мечтая“, с която ще насърчим развитието на 720 деца, живеещи в институции или в рискова семейна среда, и ще укрепим връзката с възрастните, които се грижат за тях.

„За мен играта е начин да виждам и опознавам света. Докосна ме каузата на Фондация „За Нашите Деца“ и се вълнувам, че ще стана част от събитието „Вечер на добродетелите“. Защото вярвам с цялото си сърце, че ние трябва да бъдем промяната, която искаме да видим в света около нас.“ – допълва Кирил Ефремов.

Разнообразна програма, която включва участия от световноизвестни български артисти, ще пренесе гостите на събитието в прекрасния свят на изкуството, като същевременно ни накара да се замислим за това как всеки от нас може да допринесе за едно по-добро общество, където повече деца растат в сигурна семейна среда.

Сред участниците във Вечер на добродетелите 2017 са:

· Марио Хосен, наричан „българският Паганини“. Той ще се включи ексклузивно в програмата и ще разкаже със своята цигулка история, която ще докосне и най-тънката струна на всяка душа.

· Валери Иванов – Жокера ще демонстрира световно ниво на илюзионисткото изкуство и ще накара дори и невярващите да повярват в магията.

· Миро със своя харизматичен и дълбок глас ще събуди мечти за емоционални пътешествия дори отвъд върха на планината.

· Калин Вельов и Funky Miracle представят едно многообразие от стилове – фънк, рок, джаз, соул, фюжън, сред който се открояват невероятен ритъм и фънки звучене!

· Вечер на добродетелите винаги носи и приятни изненади: гостите неусетно ще бъдат въвлечени в главната роля на музикални звезди, които ще пресъздадат добре познат рефрен на детска песен в нов аранжимент и с много нов заряд!

Вечер на добродетелите е едно неповторимо преживяване, което ще донесе наслада за всички сетива на своите гости. Станете част от магията на Вечер на добродетелите 2017! Повече вижте в интернет страницата на фондацията.

Коментирай