Свободно време

Трогателната история на 98-годишна майка и 80-годишния й син

Никога не спираш да бъдеш майка

06.11.2017г. / 06 55ч.
Илияна Николова
Снимка: boredpanda

Снимка: boredpanda

Майката си остава майка за цял живот, независимо на каква възраст е. Връзката между майката и децата ѝ е най-силното и неразривно чувство, съществуващо на този свят.

Това доказва връзката на 98-годишната Ада Кийтинг и 80-годишния ѝ син Том.

След като Том бива настанен в старчески дом в Ливърпул, не след дълго майка му Ада решава също да се премести в дома, за да е близо до сина си и да прекарват времето си заедно.

Най-възрастната двойка – 86 години любов

Ада и починалият ѝ съпруг Хари имат 4 деца, едното от които умира още на 13-годишна възраст.

Една културистка на 80 (галерия)

Преди да се оттегли в дома за възрастни, Том е бил художник и декоратор. Настанява се в старческия дом през 2016 година, защото се е нуждаел от повече подкрепа и специализирани грижи, каквито не можел да получи вкъщи.

Ада й синът са неразделни и обичат да прекарват времето си заедно, особено да играят настолни игри или да гледат любимите си сериали.

Възрастна двойка прави първата си сватбена фотосесия (галерия)

Една жена, живяла в 3 века

„Всяка вечер отивам в стаята на Том да му пожелая лека нощ. Също така всяка сутрин влизам да му кажа добро утро“, казва Ада през boredpanda. Тя споделя още, че когато отиде при фризьорите Том винаги пита медицинските сестри кога ще се върне майка му. Той я посреща с разперени ръце за прегръдка всеки път.

Трогателната история на Ада и Том стопля сърцата на хиляди хора в интернет. Само една майка може да разбере чувството да искаш да си близо до децата си колкото е възможно повече, защото животът е кратък.

„Никога не спираш да бъдеш майка“, казва още Ада.

Коментирай