Свободно време

Жажда за отмъщение разкъсва Игор във втори сезон на „Роден със сребърна лъжичка“

Новата развръзка в хитовата криминална поредица – от 1 ноември по Bulgaria ON AIR

31.10.2017г. / 12 21ч.
Мария Дуковска
Кадър от сериала "Роден със сребърна лъжичка".

Кадър от сериала "Роден със сребърна лъжичка".

Мистерията около семейната драма на криминалния полицай Игор Соколовски продължава и във втори сезон на премиерния за България „Роден със сребърна лъжичка“ (Мажор). Новата развръзка в хитовата руска криминална поредица на Netflix продължава по Bulgaria ON AIR от 1 ноември, всеки делник, в 19,50 часа.

След като в предишния сезон Игор бе задържан – той е неочаквано освободен от съда и се връща на работа в полицейското управление. Семейната трагедия и завещаното му наследство засилват жаждата му за отмъщение. Докато разкрива нови случаи на брутални убийства, Игор започва и напрегната финансова битка със своя съперник Игнатиев.

Същевременно случайно запознанство задава нов тон в любовния живот на младия пленителен полицай. Този аспект от живота на Игор обаче също е осуетен от поредния му сблъсък на интереси с Игнатиев.

Във втори сезон Соколовски е разкъсван между отдадеността си към работата, борбата срещу несправедливостта, сигурността на близките му, заплетения му любовен живот и финансовата интрига с Игнатиев. Нищо не може да надделее над копнежа му за лично отмъщение. Проблемите обаче не свършват дотук... Съдбата отново предава Игор, като го среща неочаквано с отдавна забравен, но крайно опасен съперник...

Проследете втори сезон на „Роден със сребърна лъжичка“ от 1 ноември, всеки делник в 19,50 часа по Bulgaria ON AIR.

„Роден със сребърна лъжичка“ (Мажор)
Драма, криминален, Русия, 2014
Режисьор: Константин Статски
В ролите: Александър Диаченко, Павел Прилучни, Карина Разумовска, Денис Шведов и др.

Коментирай