Свободно време

Кои са каубои и кои индианци в Big Brother: Most Wanted

Константин, Фънки и Джино са сред звездите в предаването

14.11.2017г. / 08 39ч.
Мария Дуковска
Константин. Снимка: Vip Brother

Константин. Снимка: Vip Brother

Big Brother: Most Wanted вече е факт, а най-известната къща в България се напълни с риалити звезди. Победителят в първия VIP Brother Константин първи прекрачи прага на Къщата, а много скоро към него се присъедини Димитър Ковачев – Фънки. Двамата получиха и първата тайна мисия в Big Brother: Most Wanted. Тяхната задача беше да разпределят идващите съквартиранти на индианци и каубои, като за целта Big Brother им предостави възможността да гледат видео визитките на всеки един.

Трета, но мислейки си, че е първа, в къщата влезе Людмила Захажаева, последвана от Светлана Василева, която даде заявка в този сезон зрителите да видят една пораснала и много секси Светлана. Скоро и победителят от VIP Brother 2015 Джино се присъедини към тях, а веднага след него и качена на кон, влезе фурията Луна и стана първият участник в историята на предаването, прекрачил прага на къщата по този начин.

Ямболският бизнесмен Динко също се впусна в предизвикателството на най-търсените риалити звезди, а веднага след него дойде и рапърът Дий. Следващите двама бяха Зорница Линдарева и Кирил Симеонов от Big Brother 2015, а те бяха последвани от фолк певицата Дебора и невероятния стратег Мариела Нордел.

През цялото време Константин и Фънки разпределяха отборите на индианците и каубоите, а крайният резултат в двата отбора е: Фънки, Константин, Светлана, Динко, Кирил и Мариела ще бъдат каубои и владетели на Къщата, а останалите – Людмила, Джино, Луна, Дий Зорница и Дебора ще пребивават в двора като индианско племе.

Как ще реагират най-търсените риалити звезди на своите роли и какво предстои в най-известната къща, ще разберем още утре от 21:00 часа в дейли епизода на Big Brother: Most Wanted.

Коментирай