„City of stars... Are you shining just for me?...“ Ако четете тези редове, със сигурност си тананикате тази магична песен от „La La Land“. Един от най-добрите мюзикъли правен някога в Холивуд, получил 6 статуетки „Оскар“, награди БАФТА, ще бъде представен пред българската публика като филм-концерт.

Запазете си датата 7 декември, защото тогава в Зала 1 на НДК, „La La Land“ ще бъде на голям екран и със съпровод на симфоничен оркестър. Този невероятен спектакъл на филмовата музика подписана от Джъстин Хъруиц е част от грандиозно турне.

Вдъхновени от любовта, красивата музика и танци, Az-jenata.bg и BG Sound Stage ви дават възможност да спечелите 3 двойни покани за филм-концерта. Всичко, което трябва да направите е да отговорите вярно на анкетата и да попълните своите данни за контакт.

Играта стартира на 22.11.2017 г. и ще продължи до 27.11.2017 г. На 28.11 на томболен принцип ще изтеглим трима читатели, които са посочили верен отговор на анкетата, които ще спечелят три двойни покани. Желаем ви успех!

*Служители на Инвестор. БГ и техни роднини нямат право да участват в играта. Az-jenata.bg си запазва правото да прави промени в играта.