Свободно време

Кои зодии са най-добрите съпрузи?

Направете правилния избор според звездната карта на характерите

20.02.2018г. / 08 32ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

20 характерни черти на зодия Скорпион

Лъв

Мъжът Лъв е страхотен съпруг, защото е смел. Той ще ви защити във всяка ситуация. Съпругите на мъже от зодия Лъв се чувстват като принцеси от приказките, които винаги имат един рицар зад гърба си. Лъвовете обичат пътешествията и приключенията, така че бракът ви с Лъв ще е белязан от хубави моменти на красиви места.

Дева

Съпругът Дева е трудолюбив. Той винаги ще прави всичко възможно да осигури необходимото на своето семейство. Организиран е, домошар е, обича семейния уют. Винаги е пример за успех в работата и семейството. Никога няма да има от какво да се притеснявате, когато преминавате през труден момент, защото мъжът Дева ще ви разбере и мотивира да се справите.

Везни

Мъжът Везни е истински дипломат в брака. Той умее да прави нещата така, че никога да не влизате в спорове и пререкания, само в краен случай. Изключително уравновесен, мъжът Везни винаги знае как да стопли отношенията и да помири воюващите страни. Той е мъдър и знае, че нещата се случват повече с мед, отколкото с оцет.

Скорпион

Скорпионът е страстен и романтичен. Неговият ненаситен глад за страст и интимност ще ви държи винаги в приятно напрежение. С него няма да ви е скучно. Той знае как да се погрижи във връзката ви всичко да върви хармонично. Обича приключенията и е готов да се впуска в тях, понякога без да мисли.

Коментирай