Свободно време

Женски хороскоп за декември 2017

Ярки събития за Телците

05.12.2017г. / 16 01ч.
Михаела Лазарова
Снимкa: istock

Снимкa: istock

Жената Лъв

Според звездната карта последният месец от годината няма да бъде от най-лесните за жените Лъвове. Марс ще окаже влияние в семейния сектор, ще изостри отношенията с близки и роднини. Не се изключват имуществени спорове и борбата за наследяване.

От друга страна, благодарение на влиянието на Венера и Слънцето, ще имате чудесна възможност да реализирате творческите си способности. В това отношение, месецът е добър за жените Лъвове, които свързват живота си с изкуството във всичките му прояви. Тези от вас, които са необвързани може да срещнат нова половинка на социално събитие.

Жената Дева

През декември животът на жените Деви ще бъде усложнен от ретроградния Меркурий. По възможност в периода 3 – 22 декември забавете взимането на важни решения. Най-добре е да поддържате дома, да платите дълговете си. Но не приемайте декември като лош месец. Очакват ви приятни емоции, хубави семейни събирания.

В сектора на социалните контакти и пътуванията ще бъдете под влиянието на Марс и Юпитер. Ще затвърдите своите позиции в работата, като официалните пътувания ще бъдат успешни. Възможна е печалба от сделки с недвижими имоти.

Кой ще е най-силният предмет на детето в училище според зодията му

Жената Везни

Декември за жените Везни ще е ярък и интересен месец. Ще имат възможността да общуват повече, да се движат, да споделят опит. Възможно е да започнат нови курсове, обучения, ново хоби.

Венера и Слънцето в комуникационния им сектор, ще помогнат за създаването на полезни връзки и установяването на контакти с правилните хора. Благоприятните небесни конфигурации обещават увеличени приходи. Най-голямата печалба се очаква през последната седмица на декември.

Жената Скорпион

Вас, дами, ви очаква много добър период. Ще бъдете постоянни в делата и много решителни. Благодарение на тези качества ще може да разрешите спорните ситуации във ваша полза. Представителите на този знак дори ще бъдат готови да поемат рискове, преследвайки собствените си интереси. От 3 до 22 декември не се препоръчва да сключвате сделки, договори, да извършвате парични трансакции с големи суми.

Във финансовия сектор на жените от зодия Скорпион ще се съберат Слънцето, Венера и Сатурн. Планетарните аспекти обещават стабилен доход. Пътуванията ще бъдат печеливши. Скорпионките, чиято професия е свързана с изкуството, образованието, недвижимите имоти, ще могат да направят крачка напред.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 6 години )