Свободно време

Коледен базар #БъдиДобър в подкрепа на Holiday Heroes

Празничните герои се обединяват в подкрепа на каузата за една по-щастлива Коледа

07.12.2017г. / 08 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Holiday Heroes

Снимка: Holiday Heroes

Хуманитарната организация „Inner Wheel Club София“ организира благотворителен базар с любезното домакинство на Bulgaria Mall, в подкрепа на Holiday Heroes. От 11:00 до 19:00 часа, на 10 декември 2017 г., на партерния етаж в Bulgaria Mall организаторите на „Бъди добър – остави трайно наследство!“ са подготвили забавна програма, артработилници за деца и още куп изненади.

Коледният базар „Бъди добър – остави трайно наследство!“ ще предложи на гостите си любопитни и редки артикули, които ще се продават в подкрепа на каузата на Празничните герои. Ръчно изработени предмети от деца и възрастни – свещи, бижута, сапуни, картини, тениски, декорации, книги, канцеларски материали и различни детски играчки са само част от нещата, които могат да се намерят.

Големият фотограф Дилян Марков ще дари своя колекция от 12 фотографии от различни места по света. Всяка фотография ще е придружена от сертификат за авторство, който да удостовери оригиналността на творбата, което освен истински шедьовър я превръща и в прекрасен коледен подарък за ценители.

Лично Дилян Марков ще представи изложените фотографии и ще разкаже интересни факти за всяка една от тях. На коледния базар могат да се намерят и специални продукти на Holiday Heroes от серията I have a Big Heart, както и изработени коледни картички и играчки от съквартирантите в Big Brother: Most Wanted.

Организаторите са подготвили още фотобудка за забавни снимки и артработилнички за деца, в които малчуганите могат да творят на воля рисунки, да оцветяват фигурки, сурвачки, кукли, коледни играчки и картички, сапуни, гривнички и гердани, тениски.

„Коледният базар цели да насърчи хората да бъдат добри и да подпомогне каузата на Празничните герои, 5000 семейства в нужда да посрещнат коледните празници по един по-светъл начин. А в същото време, да си припомним и хубавите български традиции и обичаи.“, издават организаторите.

За целта те са подготвили интересна развлекателна програма, в която ще се включат малкият пианист виртуоз Кристиян Тодоров, детска вокална група „Камбанки“, деца танцьори, трио D’verse и ансамбъл „Нестини“ и други. Ще има много игри и забавления, ще бъдат представени здравословни рецепти за хранене.

Повече информация за събитието може да се намери на официалната страница на събитието във Facebook.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати