Свободно време

Какво всяка зодия трябва да остави в 2017-а?

Забравете за негативните мисли

19.12.2017г. / 16 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

В радостно очакване на 2018-а е време да преосмислим преживяното през отиващата си година. Едно нещо, с което всички трябва да се разделим са отрицателните мисли. Но какво е важно да остави всеки представител на зодиака в 2017-а, за да продължи да се движи в правилна посока? Вижте в следващите редове.

Овен

Уважаеми Овни, ако сте преживели някакво разочарование през отиващата си 2017-а година, време е да забравите за него, защото то ви пречи да развивате поставените ви цели. Заемете се с амбициите си за новата година, оставяйки в 2017-а мързела и гордостта.

Трябва да се научите да оценявате себе си и усилията, които сте положили, в противен случай рискувате цялата следваща година да се притеснявате и отново да се върнете към недоволството си.

Телец

Представителите на зодия Телец трябва да оставят в 2017-а година навика да се грижат за всички останали, но не и за себе си. Вие сте щедри, грижовни, отзивчиви, но също така трябва да поглезите и себе си.

Започнете новата година с подаръци не само на близките, но и за самите вас. Астролозите препоръчват на Телците да се грижат за собственото си психическо равновесие.

Годишен хороскоп за 2018-а година

Близнаци

Откритостта на Близнаците, тяхната любов към живота и желанието да се освободят от натрупаните емоции в компанията на приятели са похвални, но през 2018-а трябва да се замислят върху това, дали наистина си почиват достатъчно.

Вие сте душата на компанията, но трябва да презаредите, в противен случай рискувате да се претоварите. Не прекарвайте цялото си време в комуникация, не влагайте цялата енергия в дребни неща, защото през 2018 г. ще можете да постигнете много повече. Почивайте достатъчно.

Рак

Раците трябва да преосмислят отношението си към живота. Вашата сантименталност и постоянни мисли за миналото, към които се придържате, няма да ви позволят да се движите напред. Работете върху контрола на емоциите си. Също така оставете в 2017-а година комуникацията с негативни хора, избягвайте неприятните за вас срещи.

Коментирай