Свободно време

Какво всяка зодия трябва да остави в 2017-а?

Забравете за негативните мисли

19.12.2017г. / 16 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Вредният навик на Стрелеца е в жаждата му за нови емоции. Вие сте пристрастени в намирането на нови преживявания и често забравяте за сегашното състояние на живота ви. Оставете този вреден навик в 2017-а, не се хвърляйте в постоянно търсене. Живейте тук и сега и уловете положителните емоции.

Козирог

Гордостта на Козирозите понякога е обезкуражаваща. Астролозите препоръчват на представителите на този зодиакален знак да оставят гордостта си в 2017-а година и да поискат тази помощ, от която се нуждаят. Не се страхувайте да поискате съвет, защото това ще ви помогне.

Водолей

Водолеите трябва да оставят навика да стъпват на едно и също място, що се отнася до отношенията им с околните. Вие сте искрени и честни, търсите само най-доброто от хората, но често ставате жертва на предателство и измама.

Свързани статии

Научете се да казвате „не“, а не да идеализирате някои хора. Бъдете твърди в позициите си и не премълчавайте само, за да се харесате на другите.

Риби

За представителите на зодия Риби е важно да оставят несигурността в 2017-а година. Оставете и тези взаимоотношения, които нарушават вашето спокойствие. Научете се да различавате онези, които ви критикуват конструктивно от тези, които открито ви се присмиват. Станете по-силни и никой няма да може да се възползва от вашата доброта.

Снимка: istock

Коментирай
Свободно време