Свободно време

Как Жълтото земно куче ще повлияе на отделните зодии?

Очакват ни промени

05.01.2018г. / 17 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Остават само няколко седмици до настъпването на годината на Жълтото земно куче. На 16 февруари 2018 година, Петелът ще отстъпи своето място. Що се отнася до 12-те зодиакални знака, които не са от китайския зодиак, те също ще усетят влиянието на Кучето. Какво ви очаква според зодията, вижте в следващите редове.

Овен

Новата китайска година обещава да донесе положителни емоции за родените под знака на зодия Овен. Представителите на зодията ще се стремят да започнат нов бизнес, а ако не стартират такъв, то определено ще искат да сменят отегчителната работа с нова, да научат нещо ново. Жълтото земно куче ще помогне на Овена да насочи енергията си в правилна посока. Подгответе се за необичайни пътувания. В допълнение, щастието във вашето семейство ще достигне ново ниво. Просто трябва да положите малко усилия.

Телец

В годината на Жълтото земно куче събитията за Телеца ще се развият динамично. Ще могат да реагират бързо на проблемите и ще съумеят да се отърват от всички ненужни хора по пътя си. Ако сте родени под тази зодия, очакват ви щастливи мигове. През тази година това, което си струва да чакате е истинската романтика. Ако вече се намирате във връзка, чувствата ви ще продължат да се развиват, но по нов начин. Още в началото на китайската година е възможно да получите нова оферта за работа, огледайте се и не я пропускайте.

Камъни за късмет през новата година

Близнаци

Под влиянието на Жълтото земно куче Близнаците ще станат по-целенасочени. Оценявайте възможностите, научете това, което отдавна сте искали. Тази година лесно ще получавате нови познания – чужди езици, шофиране, компютърни науки и други. Тази година ще получите невероятен шанс да промените съдбата си.

Рак

Годината на Жълтото земно куче няма да бъде лесна за представителите на зодия Рак, но ако се борят ще получат желания резултат. Ще имат възможността да срещнат нови и интересни хора, които по някакъв начин ще им помогнат да напреднат в работата си. Възможно е преместване в друг град или държава. Не пропускайте добрите възможности за развитие. Бъдете внимателни към личния си живот. Грижете се повече за себе си и отделяйте нужното внимание на половинката си.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
Бауджаф ( преди 6 години )
А небесното синьо куче на поднебесната империя?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар