Свободно време

Седмичен хороскоп за 8 – 14 януари 2018

Девите да се пазят от конфликти

08.01.2018г. / 15 09ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Предстои динамична седмица. Близнаците ще си навлекат чужда завист, докато Скорпионите може да намерят по-добра работа. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Имате желание всичко да се случва бързо, но ако пришпорвате околните има опасност да ги настроите срещу себе си. Не всички са в състояние да поддържат вашето темпо, проявете разбиране. Ще имате възможност да оформите окончателните параметри по актуален договор и да стабилизирате позициите си на работното място.

Най-важното през тази седмица е да не се намесвате там, където не ви е работа и да не притискате когото и да било в желанието си да изясните лични отношения.

Телец

Не е изключено да ви поставят задача, която не ви е съвсем ясна или нямате достатъчно опит в конкретната област. Ситуацията ще е леко притеснителна, но вие умеете да контролирате емоциите, което е много във ваша полза. Ще се наложи да преразгледате стари решения и да търсите нови възможности.

Ако става дума за оформяне на финансова сделка е по-добре да не заемате активна позиция. Не отлагайте командировка, която е свързана с довършване на започнат проект. Ще се справите и ще получите допълнителен приход.

Любовен хороскоп за 8 – 14 януари 2018

Близнаци

Ориентирайте усилията си към екипна работа. Самостоятелните дейности ще ви се получат много добре, но успехите ви може да предизвикат завист у някого, който със сигурност ще се опита да ви попречи. Не си го причинявайте, не привличайте вниманието към себе си. Непредвидените събития ще са свързани с уреждане на финансови въпроси.

Въздържайте се от уговаряне на сделки, за които да разчитате на чужди пари. Не са изключени проблеми, свързани със здравето на близък. Отзовете се, с ваша помощ нещата ще се оправят доста бързо.

Рак

Вероятно ще се опитат да ви възложат допълнителни задачи. Не отказвайте, но се опитайте да постигнете желаната от вас промяна в позицията, заплащането или условията на работа. Резултатите ще надминат очакванията ви.

Участвайте в обсъждането на нов проект. Ще установите, че някой е злоупотребил с доверието ви и е крайно време да прекратите отношенията си. Преценявайте финансовото обезпечение, което ви предоставят за предлаганата работа. Може да се окаже, че приходите не оправдават усилията.

Коментирай