Свободно време

Годишен хороскоп 2018 – Зодия Телец

Прочетете подробна прогноза за новата година

16.01.2018г. / 17 08ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Влиянието на Венера и Луната прави Телците чувствителни и сантиментални, спокойни и дипломатични. Те са миролюбиви и търпеливи, стремят се да създават хармония и много често се съгласяват дори със ситуации, които никак не са им по вкуса, но... внимавайте, не злоупотребявайте с търпението на Телеца. Не обичат разправиите, и най-вече не обичат проявите на агресия, разчитат на чувствата си и наблюдават много дълго преди да направят генерални умозаключения.

Телците са обективни, имат превъзходна памет и са много добри оратори. Не са особено решителни, потайни са, великодушни и в същото време – алчни. Те са прагматични и интелектуални, разсъдливи, естествени и чувствителни.

5-те най-лоши навика на всяка зодия

Надникнете в годишната прогноза за зодия Телец и вижте какво ви очаква. Хороскопът е изготвен от астролога ни Петя Георгиева.

Хороскоп за 2018-а:

Основната ви задача през тази година ще е да намерите „вътрешното си аз“, да промените себе си, да надскочите недостатъците, които ви връщат назад. Ще се наложи да се справите с цяла поредица затруднения. Вие принципно сте доста спокойни хора, рядко се случва нещо да ви извади от равновесие, така че затрудненията за вас ще са по-скоро предизвикателства, чрез които да проверите силата на прословутото си търпение.

Оставайки верни на работата, на думата и на приятелите си ще успеете да „счупите всички бариери“. Без дори да си давате сметка за това, вие изведнъж ще се превърнете в еталон на стабилност и напредък.

Не се главозамайвайте от постиженията си и наблюдавайте какво се случва около вас. Ако приятелското око е добро огледало, то неприятелското е изкривено огледало. Победата ви може да е с размер на пшеничено зрънце, но за завистниците ще е планина, която ще се опитат да разрушат. Преодолейте качествата, които ви пречат.

Колкото и да сте разумни не е възможно да сте винаги прави. Вие сте обикновени хора, със силни и слаби страни. Нормално е да грешите. По-важно е да се поучите от опита си и да не допускате старите грешки.

Кои зодии са най-добрите съпрузи?

Характеристики на зодия Телец:

Управляваща планета: Венера

Стихия: земя

Качество: неподвижен

Щастливи числа: 2, 4, 6

Подходящ цвят: есенножълто, бяло, зелено, бледолилаво

Камъни: ахат, брилянт, опал, лунен камък

Цветя (растения): момина сълза, люляк

Метал: желязо, стомана

Талисман: чук, златно руно

Девиз: Аз притежавам

Късметлийски дни: понеделник, петък

Неблагоприятни дни: вторник

Подходяща държава: Англия, Германия, Дания, Сирия, Италия, Турция.


Коментирай
Свободно време