Свободно време

Годишен хороскоп 2018 – Зодия Близнаци

Прочетете подробна прогноза за новата година

16.01.2018г. / 16 02ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Те са двойствени, разговорчиви, мъжествени, привлекателни и любвеобилни. Меркурий пази Близнаците – те имат защитна стена от равнодушие. Не ги интересува, че ги критикувате, че ги иронизирате, че си правите шеги за тяхна сметка.

Много са интелектуални, любознателни, организират живота си само според собствените си разбирания. Предпочитат лекия начин на живот и това на моменти ги вкарва в големи неприятности, даже може да ги доведе до депресия. Ловки са, бързо мислят, но са непостоянни и разпилени.

Как Жълтото земно куче ще повлияе на отделните зодии?

Вижте какво ви очаква през новата година. Подробният хороскоп е изработен от астролог Петя Георгиева.

Представителите на вашия знак са любители на силните усещания и през 2018 г. ще имат възможността наистина да се състезават с времето. А то, времето, ще лети на крилете на промяната. Ежедневието ще е съпроводено с поредица трансформации. С част от тях ще се наложи само да се съобразите, защото те ще се реализират на обществено ниво и няма да са свързани с личната ви воля, а с участието ви като социална единица.

Друга част ще трябва да предприемете самостоятелно, решително и с убеждението, че са важни и нужни. Важни ще са тези изменения, защото ще окажат положително въздействие върху съдбата ви за дълъг бъдещ период от време, а са нужни, защото ще ви дадат шанс да разгърнете широко потенциалните си възможности.

Ще има и неуспехи, ще има колебания, съмнения, нестабилност, но вие сте гъвкави, адаптивни и умеете да рискувате. Трудната задача е да дефинирате целта си.

Очертаването на пътя към нея ще се окаже далеч по-лесно, а и разполагате с цяла година, за да го направите. Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте динамични не е възможно да бъдете едновременно на няколко места.

Вие сте обикновени хора, със силни и слаби страни. Нормално е да пропуснете нещо. Свикнете с мисълта, че няма как да се възползвате едновременно от всички съществуващи възможности.

Късметлийски цветове според китайския зодиакален знак

Характеристики на зодия Близнаци:

Управляваща планета: Меркурий

Стихия: въздух

Качество: подвижен

Щастливи числа: 3, 5, 12, 18

Подходящ цвят: слънчевооранжев, нежножълт, гълъбовосив, виолетов

Камъни: изумруд, сапфир, ахат, яспис, гранат, планински кристал, берил

Цветя (растения): маргаритка, мак, лютиче, жасмин, нарцис

Метал: злато, сребро

Талисман: змия, маска

Девиз: Аз знам

Късметлийски дни: сряда, неделя

Неблагоприятни дни: четвъртък

Подходящи държави: Англия, Армения, Канада, САЩ, Египет, Белгия.

Астрологична прогноза за 2018-а на Силва Дончева

Коментирай