Свободно време

Годишен хороскоп 2018 – Зодия Дева

Прочетете подробна прогноза за новата година

18.01.2018г. / 15 11ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Девите са сложно устроени. Чувстват непрекъснато необходимост от самоусъвършенстване, анализиране, подреждане и систематизиране на фактите. Те са скептици, не приемат интуицията за водеща. Виждат живота ясно, стараят се да опростят проблемите.

Те се разкъсват между любопитството и страха. Мислят преди да действат, не са спонтанни и много често пропускат предоставените им възможности. Девите са умни, работоспособни и надеждни, могат да направят всичко и да приемат всякаква позиция. Девата е най-силна в комбинациите, логиката и цифрите. Девата обръща внимание на подробностите и точно това ѝ помага да побеждава и да печели.

Как да спечелите сърцето и любовта на жена зодия Дева?

Ето каква е годишната прогноза за представителите на зодия Дева според астролога ни Петя Георгиева.

Предстоящата година ще мине под знака на новостите. Начинания, които все сте отлагали „за по-късно“ най-после ще намерят реализацията си. Ще стартирате нов етап в личностното си развитие, мислите ви ще бъдат много по-ясни, рационални и позитивни.

Ще преодолеете собствените си съмнения и неувереност, което е предпоставка за небивал напредък по отношение на социалния и професионалния ви статус. Финансовото ви състояние няма да дава поводи за тревога, но и не залагайте на хипотезата за високи печалби.

Другият въпрос, който искрено ще ви вълнува е любовта. И ненапразно. През 2018 г. чувствата ви ще претърпят истинска метаморфоза. Необвързаните представители на вашия знак не просто ще попаднат на подходящата личност, но ще бъдат обхванати от такава силна и внезапна страст, че без никакви уговорки ще се хвърлят в дълбоките води на семейния живот.

4 зодии, които никога не биха изневерили

Що се отнася до семейните, най-вероятно ще се оформят две устойчиви групи: на дългогодишните и на младите семейства. И докато първите сплотено ще търсят начини за освежаване на връзката си, то при вторите съществуват реални шансове за прекратяване на отношенията и раздяла.

Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте прецизни не е възможно да предвидите всички детайли. Вие сте обикновени хора, със силни и слаби страни. Нормално е да грешите. Свикнете с мисълта, че не бива „заради битката да загубите войната“.

Характеристики:

Управляваща планета: Меркурий

Стихия: земя

Качество: подвижен

Щастливи числа: 3, 5, 6, 12, 20, 27

Подходящ цвят: бял, бледосив, виолетов, резеда

Камъни: ахат, нефрит, малахит, сердолик, топаз, мрамор, изумруд, карнелит

Цветя (растения): астра, подбел, червен мак

Метал: олово, мед

Талисман: наковалня, астра

Девиз: Аз анализирам

Късметлийски дни: сряда

Неблагоприятни дни: четвъртък, петък

Подходящи държави: Гърция, Молдова.

20 характерни черти на зодия Дева

Коментирай