Свободно време

Годишен хороскоп 2018 – Зодия Водолей

Прочетете подробна прогноза за новата година

24.01.2018г. / 15 25ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Има слаби и силни Водолеи. Водолеите са ангел и дявол в една кожа. Не обичат да правят впечатление, но все пак го правят. Стремят се да направят нещо хубаво и в крайна сметка правят така, че на самите тях да им е хубаво.

Не се подчиняват на условностите, но изискват от другите да го правят. Не желаят да приличат на никого, не ги интересува общественото отношение към тях, но обикновено разполагат с власт и престиж.

Любопитни са към всичко и щом го изучат, много бързо им омръзва. Душата на Водолея е изпълнена с нежност, но рядко ще се втурне към някаква цел стремглаво. Непрекъснато се разкъсва между разум и чувства.

Водолеите са любезни, доверчиви, естествени, на моменти даже наивни. Водолеят не изпитва чувство на вина, ако претърпи неуспех се усамотява и не допуска прояви на съчувствие. Не обичат да ги управляват, мразят да им показват собствените грешки, това ги изнервя.

20 отличителни черти на зодия Водолей

Ето каква е годишната прогноза за зодия Водолей, изработена от астролог Петя Георгиева.

Изключително динамичен период ви предстои. Период на промени, които трябва да реализирате самостоятелно. Първо трябва да насочите поглед към самите себе си. Време е да промените онези качества, които ви пречат, връщат ви назад и предизвикват недоволство у самите вас. И е време, и ще имате възможност. Достатъчно е да вярвате, че ще успеете, да мислите бързо и да се възползвате от обстоятелствата.

Не разпилявайте силите си в няколко направления едновременно, анализирайте фактите и мислете за последствията от кардиналните си решения. Едва ли някой би могъл да устои на природния ви чар и обаяние, така че личните и любовни отношения ще са извор на радост и вълнуващи мигове.

Защо жените Водолеи са толкова интересни?

Умението ви да импровизирате ще се окаже „универсалният ключ“ за всички затворени сърца. Умението ви да пръскате около себе си искри от оптимизъм ще ви осигури популярност, горещи страсти и стабилни позиции, с които не бива да злоупотребявате.

Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте услужливи, не е възможно да се спасите от използвачи. Вие сте обикновени хора, със силни и слаби страни. Нормално е да попадате и на измамници. Свикнете с мисълта, че трябва да внимавате на кого какво обещавате.

Как да спечелите любовта и сърцето на жена зодия Водолей?

Характеристики на зодия Водолей:

Управляваща планета: Уран

Стихия: въздух

Качество: неподвижен

Щастливи числа: 2, 4, 8, 9, 11, 13

Подходящ цвят: електрик, ултрамарин, виолетов

Камъни: гранат, циркон, опал, сапфир, аметист, лазурит

Цветя (растения): теменужка, мирта, нарцис

Метал: олово

Талисман: ключ, икона

Девиз: Аз мога

Късметлийски дни: сряда, събота

Неблагоприятни дни: неделя

Подходящи държави: Дания, Италия, Русия, Канада.


Коментирай