Свободно време

Как се влюбвате? Един забавен тест с картина

Разкрива какво е добре да промените в любовта

25.01.2018г. / 16 07ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всеки един от нас вижда света по различен начин, любовта също. Влюбваме се различно, обичаме различно и слагаме край на любовта по напълно различен начин. Пред вас има една картина. Погледнете я. Какво е първото нещо, което забелязахте в нея? То ще ви разкрие как се влюбвате.

Лице на мъж

Ако първото, което сте видели е лице на възрастен мъж, това означава, че винаги търсите по-голямата картина в романтичните отношения. Обичате романтични жестове, но те не са достатъчни, за да ви накарат да се ангажирате по-сериозно в любовта.

Вие разбирате, че една връзка се нуждае от време, енергия и увереност, за да бъдете оценени от партньора. И накрая, знаете, че любовта, от която се нуждаете е отвъд букетите с цветя и романтичните мелодии.

Формата на краката разкрива каква жена сте

Мъж на кон

За вас може да се каже, че в любовта е трудно да бъдете опитомени. Вие сте в непрекъснато търсене на съвършения партньор. Хубаво е любовта да бъде вълнуваща, да си поставяте стандарти, но докато търсите идеалния, дали няма да пропуснете истинската любов? Отворете очите си широко! Може би вече имате този специален човек в живота си.

Любовен хороскоп за 2018-а година

Легнала жена

Момичето, легнало на брега, означава, че в миналото ви най-вероятно сте били ранявани. Сякаш ви е страх да се впуснете в по-сериозна любовна връзка. Всички ние имаме своите не толкова светли моменти от миналото, но те трябва да си останат в него.

Свързани статии

Не се затваряйте за истинските емоции, за голямата любов. Има стойностна любов, която тепърва ви предстои, просто трябва да вярвате, че ще я откриете.

Каменен мост над реката

Виждайки каменната арка над реката, това подсказва, че не се влюбвате наистина, а по-скоро ви харесва идеята за влюбването.

Животът за вас е свободен и вълнуващ и обичате да пътувате. Въпреки това, понякога е добре да забавите темпото и да се отдадете на малко почивка. Почивка, в която да срещнете онзи човек, с когото да споделите цялата тази положителна емоция. Личност, която да ви покаже какво е истинска любов.

Снимка: Pinterest

Коментирай