Свободно време

„България Ер“ със специална промоция за Свети Валентин

От 29 януари до 9 февруари всеки, който закупи двупосочен самолетен билет, може да се възползва от отстъпка до 40% при купуване на втори билет за същия полет

29.01.2018г. / 14 51ч.
Мария Дуковска
Снимка: България Ер

Снимка: България Ер

Националният превозвач „България Ер“ е подготвил романтична изненада за всички влюбени по повод предстоящия празник Свети Валентин.

От 29 януари до 9 февруари включително всеки, който закупи двупосочен самолетен билет в най-ниския ценови клас, може да се възползва от отстъпка до 40% при закупуване на втори билет за същия полет.

Специалната изненада на „България Ер“ е подходяща както за всички романтици, които искат да зарадват половинката си за Свети Валентин, така и за всички, влюбени в пътешествията.

Самолетните билети, закупени в рамките на промоцията, могат да бъдат използвани за пътувания до 29 януари 2019 година включително.

Всеки, който иска да се възползва от промоционалните условия, може да го направи, като закупи своя самолетен билет през Центъра за обслужване на клиенти на тел. +359 2 402 0400 и на callFB@air.bg, от офисите на авиокомпанията или от агентската мрежа.

Коментирай