Свободно време

Седмичен хороскоп за 12 – 18 февруари 2018

Везните да внимават с разходите

12.02.2018г. / 14 53ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Не се захващайте с обемни дейности, които не бихте могли да завършите през тази седмица. Ще предизвикате недоволство и ще чуете неодобрителни реплики. Ориентирайте силите си към познати дейности, с които сте сигурни, че ще се справите.

Новите начинания ще се окажат безперспективни. Дистанцирайте се от колеги, които с удоволствие обсъждат чужди грешки или старателно се опитват да прехвърлят задълженията си върху някой друг. Не привличайте вниманието, ще се окаже вредно.

Козирог

Не участвайте в досадни спорове, които само ще ви изнервят. Наблюдавайте какво се случва около вас и се постарайте да си осигурите спокойна обстановка за работа и почивка. Прегледайте си задълженията и се ориентирайте към усвояването на нова информация или непознати дейности.

Ще напреднете с професионалните задачи и ще си осигурите подкрепата дори на колеги, с които принципно не сте в много добри отношения. Действайте с равномерно темпо. Ще получите допълнителни приходи.

Тест: Къде трябва да пътувате през 2018-а?

Водолей

Контактите ще са интензивни. Доста приятели ще се сетят за вас и ще пожелаят да се видите. Ако ги каните у дома не се безпокойте за безпорядъка или обстановката. Хората идват заради вас, не заради обзавеждането ви. Заемете се първоначално със сложните служебни задачи. Ще направите добро впечатление.

Свързани статии

Въздържайте се от щедри обещания. Ако сте допуснали някакви грешки в края на седмицата ще успеете да ги оправите. Разчитайте на чувството си за хумор в тежки моменти.

Риби

Проявете предпазливост и преценявайте контактите си. Може да попаднете на измамници. Едва ли ще претърпите някакви сериозни загуби, но доста ще ви изнервят. Не се увличайте по предложения за бързи печалби.

Действайте самостоятелно, целенасочено и преценявайки перспективния ефект на резултатите. Ще получите поощрение за постиженията си на работното място.

Вашият хороскоп е изготвен от астролог Петя Георгиева.

Коментирай