Свободно време

Любовен хороскоп за 26 февруари – 4 март 2018

Романтика и приятни емоции

26.02.2018г. / 14 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Очаква ви хубава седмица. Може би планирате промени в дома, покупки, които ще осъществите. Ще постигнете съгласие по въпроси свързани с финанси, ако ще купувате имот, всичко ще се развие във ваша полза.

Козирог

Определено седмицата ще бъде любовна за вас, Козирози. Във вторник Венера ще се синхронизира с Плутон, който сега е в знака ви, като ще ви помогне да достигнете невероятни нови висоти във вашата емоционална и сексуална връзка. Най-хубавата част е, че лесно ще комуникирате, благодарение на факта, че Венера все още се движи в сектора на комуникацията. Ако сте необвързани, ваш приятел може да се окаже новият ви обект на романтични емоции.

Водолей

В последните дни на февруари и първите на март са възможни разногласия и напрежение между вас и половинката, заради пари. Възможно е и някаква обща инвестиция да е довела до объркване. Не позволявайте на конфликтите да засенчат романтиката. Правете любов, за да може да вземете и правилните решения за ситуациите.

Свързани статии

Риби

Необвързаните представители на зодия Риби ще излъчват привличащи вибрации, благодарение на Венера. Възможно е да имате интересно запознанство. Ако вече сте обвързани, пълната Луна във вашия партньорски сектор този четвъртък ще доведе до повратна точка във взаимоотношенията ви.

Нещата вървят ли добре? Тогава просто ще бъдете на по-дълбоко емоционално измерение. Имате ли проблеми? Може би половинката не ви дава лично пространство, а не е изключено и вие да критикувате повече.

Снимки: istock

Коментирай