Свободно време

Седмичен хороскоп за 26 февруари – 4 март 2018

Проблеми за Девите

26.02.2018г. / 11 13ч.
Михаела Лазарова
Снимка: isstok

Снимка: isstok

Седмицата ще бъде динамична и интересна. Докато Близнаците ще се радват на творчески възход, за Везните е добре да не споделят много за личния си живот. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Новостите ще са свързани предимно с взаимоотношенията и емоционалните преживявания. Актуални ще станат дългосрочните планове и перспективни проекти. Идеите ви ще придобият съвсем конкретни параметри и ще ги подредите на правилното място в общата структура на ежедневието си. Личните отношения ще са белязани с дълбока взаимност.

Телец

Заниманията ви през тази седмица ще са не само обемни, но и сложни. Ще ви е необходимо търпение, постоянство и вникване в подробностите. Резултатите ще са сравнително добри, но ще ги получавате на дребни порции. Търсете прости и нестандартни решения. Старайте се да съчетавате личните си интереси с тези на останалата част от колектива.

Годината на Жълтото земно куче за любовта и зодиите

Близнаци

Както енергетиката, така и творческият ви потенциал са във възход. Подредете заниманията си и се заемете първо с онези, които ви изглеждат най-сложни, нестандартни, нерешими или пък интригуващи.

Важен фактор за напредък ще е актуалната информация, така че работете върху собствените си познания. Трудно ще се справите с емоциите си, но затова пък ще можете да използвате пълноценно въображението.

Рак

Първоначално е желателно да поставите ред във всичко около себе си, започвайки от битовите елементи, преминавайки през финансите и свършвайки с отношенията. Ще разгърнете целия си потенциал, ако работите екипно, но залагате на нови схеми.

Определете личното пространство и следвайте принципите си. Ще избегнете поредица сложни ситуации и изкуствено създадени бариери.

Коментирай